top of page

Тиждень інформатики 2019-2020

З 25 по 29 листопада у школі пройшов тиждень інформатики «Хто живе в комп'ютері?»


Кожен учень у кожній школі повинен мати можливість вивчати інформатику.


Година коду – це глобальна ініціатива щодо популяризації програмування серед школярів усього світу, метою якої є показати учням, що інформатика може бути веселою та цікавою. Нові інформаційні технології відкривають учням доступ до нетрадиційних джерел інформації, підвищують ефективність самостійної роботи, дають цілком нові можливості для творчості. Саме тому тиждень інформатики користується популярністю нашої школи.


Кожного дня учні мали змогу користуватись Wi-Fi зв’язком відсканувавши QR-код з ключем. У понеділок стартував конкурс «Знавці інформатики» де учні розшифрувавши QR-код повинні розгадати кросворд. «Година коду» сподобалася школярам через свій унікальний формат, який чудово допоміг відчути себе програмістом. У форматі гри учні за годину навчилися писати код, відразу бачити результат своєї роботи і пишатися зробленим. З великою цікавістю та запалом в очах учні добували золото, будували будинки та мости.



У вівторок стартував конкурс «Ребуси для справжніх програмістів» так само розшифровуючи QR-код до п'ятниці повинні показати результати конкурсу.





У п'ятницю фініш та завершився конкурс «Знавці інформатики» переможцями стали Супрунець Ольга та Білотіл Артем з 7-го классу.


Переможців було нагороджено грамотами та призами.




Відповідальними за проведення

тижня «Хто живе в комп’ютері?» та “Годину коду”

вчителі інформатики Сергійчук Андрій Іванович

та Бартош Олена Анатоліївна


bottom of page